HVEM ER KARHOF BOLIG OG ERHVERV?

Karhof Bolig og Erhverv er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, som er uafhængig af nogen samarbejdspartnere. Det handler om nærvær og derfor har vi ikke ansatte. Det er Hanne og Nicolai du oplever igennem hele forløbet lige fra vurderingen, fremvisningerne, sagsbehandlingen og overdragelsen af din bolig.
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvilket giver dig sikkerhed for vores kvalitet. Vi tilbyder professionel rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig, investeringsejendomme og brugerejendomme samt udarbejdelse af markedsleje-, desktop- og valuarvurderinger.
Vi har i næsten 25 år til sammen arbejdet med store og små kunder. Din ejendom kan noget særligt, og derfor kræver din ejendom en helt særlig grundighed, inden den rammer markedet.

OM NICOLAI ELKJÆR KARHOF

Jeg har arbejdet med at sælge bolig og erhverv i snart 20 år. Opgaverne er aldrig de samme, når man både arbejder med bolig og erhverv. Detaljerne er, i mine øjne, hvor forskellen ligger. Alle har en speciel ejendom, men det er ikke alle der kan frembringe det specielle i din ejendom. Her elsker jeg, at skabe noget helt særligt. Opbygningen af strategi i forhold til at få det bedste frem i din ejendom, at gå i dybden med alle data så kunden oplever det bedste, er noget jeg synes er sjovt. Hver en lille detalje er vigtig, og grundigheden i at komme frem til kernen og skabe noget helt særligt, er det der driver mig hver dag.
Min hverdag består af alt lige fra salg af lejligheder, villaer, andelsboliger og sommerhuse, til komplicerede konsulent opgaver, hvor det handler om at optimere erhvervsejendomme og øge værdi og afkast.

OM HANNE ELKJÆR KARHOF

Jeg har arbejdet i ejendomsbranchen de sidste 15 år og gik for 4 år siden ind i ejendomsmæglerverdenen. Jeg har siddet med ejendomsbudgetter på trecifrede millionbeløb, været med til at skabe værdi for mange foreninger, i form af økonomiske analyser, regnskab og procesoptimering og et struktureret overblik for driften.
Jeg elsker min nye verden, fordi mine tidligere erfaringer egner sig godt til at kommunikere med virksomhedsejere når projekter skal økonomiseres og aktualiseres. Fra den spæde start, til at erhvervsejendommen eller projektet går i luften, er hvor jeg trives. Jeg elsker de komplicerede sager, hvor min matematiske tilgang får lov til at folde sig ud og skabe overblik.