Odensevej 15, Himmelev, 4000 Roskilde

Velindrettet etplansvilla midt i Himmelev

På en fredelig villavej nær skole og indkøb midt i det populære Himmelev ligger denne fine etplansvilla, som nu kan blive jeres næste hjem. Huset på 104 m2 fordeler sig over en stue, et køkken, tre værelser, et badeværelse og et bryggers. Dertil hører en hyggelig udestue og en solrig terrasse i haven. Velkommen til.

Jeres kommende hjem i Roskildes attraktive bydel Himmelev placerer jer godt i forhold til at få den travle hverdag til at gå op. Både Himmelev Skole og daginstitution ligger i gåafstand, og der er omtrent halvanden kilometer til indkøb og idrætshallen. Endelig er der heller ikke langt til hverken skoven eller fjorden, hvor fritiden kan fyldes med aktiviteter i de skønne naturomgivelser. Endelig kan I cykle til Roskilde Station og centrum på et kvarter.

Villaen fra 1960 præsenterer sig udefra med en gul murstensfacade samt hvidrammede vinduer og døre. I kan både træde indenfor via bryggerset eller entréen.

I stuen strømmer sollyset ind gennem terrassedøren og den lange række af vinduer mod vest. Rummet lader sig let indrette med sofagruppen såvel som en spiseafdeling, og så vil I værdsætte den direkte forbindelse til køkkenet, som er udført med lyse fronter og ovnen placeret i en behagelig arbejdshøjde.

Fra fordelingsgangen med originale, indbyggede skabe tilgår i de tre værelser, hvoraf to af dem ligeledes er forsynet med samme type skabsløsninger. Overfor finder I badeværelset, der er arrangeret med et badekar.

Grundarealet tæller 990 m2, og haven er primært anlagt med en græsplæne, hvor I kan få plads til alt fra en køkkenhave til børnenes legeredskaber. Sommeren kan nydes under åben himmel på den vestvendte terrasse, og når det er lidt køligere udenfor, kan I rykke ind i udestuen.

Har I fået lyst til at mere? Så tøv ikke med at kontakte os.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.