Stormandshøjen 10, Himmelev, 4000 Roskilde

Villa med optimal planløsning og naturskøn udsigt i Trekroner

Med nøgleord som højt til loftet, lyse omgivelser og en naturskøn udsigt får I fortrinlige rammer i denne indbydende villa i Trekroner. Her venter fem værelser, to badeværelser, et stort køkken-alrum og en stue, der tilsammen sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Oveni er der gulvvarme overalt og et genvindingsanlæg med fugtmåler. Endelig er beliggenheden pragtfuld nær grønne områder og hverdagens gøremål.

Boligens hjerterum er det store køkken-alrum, som gør det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Komforten er i top i det stilrene HTH-køkken med en ovn i ergonomisk højde og god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen.

Både køkken-alrummet og den tilstødende stue har højt til loftet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, der forstærkes af lysindfaldet. Tilmed har begge rum akustiklofter og udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude.

Glæd jer til et separat forældresoveværelse med adgang til eget badeværelse. I den modsatte ende af huset findes børneafdelingen med fire værelser og et badeværelse. Begge badeværelser har HTH-elementer, bruseniche og identiske fliser, som skaber en flot, rød tråd. Endelig er der et HTH-bryggers.

Udenfor kan I se frem til en dejlig grund, som bliver det foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Haven har et stemningsfuldt orangeri fra 2022 og et lækkert terrassemiljø, der indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der en carport og et isoleret skur med en god loftshøjde.

Den naturskønne beliggenhed understreges af udsigten til Gravhøjen og naturen, ligesom ejendommen ligger tæt på søerne. Herfra finder I Trekroner Station, bus, indkøb, skole og daginstitution inden for to kilometer. Cyklen fører jer hurtigt til RO's Torv og centrum med lækre spisesteder og spændende butikker. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvejen, hvorfra København kan nås på 30 minutter.

Kom og oplev boligen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.