Østre Ringvej 88, 4000 Roskilde

Lejemål på 119 m2 i 2 plan

Med en central placering i Roskilde på Østre Ringvej finder I dette spændende erhvervslejemål.Som lejer bliver du en del af et fantastisk fællesskab, heriblandt 4 andre lejere.

Bebyggelsen fra 1964 er vedligeholdt, og inden overtagelse vil facaden på hele bygningen være nymalet, så den kommer til at fremstå endnu mere præsentabel. Der er løbende skiftet vinduer og senest i 2023.

Som lejer får du mulighed for at indrette dig som det passer. Her er mulighed for at indrette til kontorer samt lager, og lejemålet er fordelt i 2 plan som giver mange muligheder for din virksomhed.

I stueplan er der mulighed for at indrette 3 kontorer samt opbevaring. her deler man toilet og køkken med cykelhandleren.

På 1 sal er der etableret et stort kontor.

Omkring ejendommen er der gode parkeringsmuligheder for kunder, medarbejdere og privatpersoner. Der er asfalt og fliseareal hele vejen rundt om ejendommen.

Beliggenheden er virkelig god, da ejendommen er meget synlig fra Østre Ringvej. Man kan nå motorvejsnettet på to minutter, og samtidig rammer I hurtigt landevejen, som fører til Greve, Ringsted og Køge.

Drift, vand og varme er inklusiv i huslejen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.