Lundevej 13, Lille Linde, 4652 Hårlev

Smuk hesteejendom beliggende tæt på Hårlev med energimærke C

Har du brug for en hesteejendom med masser af muligheder, så kunne Aagaarden måske være noget for dig. Her får du et samlet grundareal ca. 5.8 hektar, som kan bruges til jagt, hestehold m.m.
Det er også muligt at drive egen virksomhed fra gården. Ejendommen er en firelænget gård med hyggelig gårdsplads, hvorfra der er adgang til garageanlæg og staldbygninger mv.

Selve boligen er på hele 218 kvm er fuldt udnyttet i 2 plan. I stueplan er der en skøn entré, hvorfra der er adgang til den store opholdsstue med gulvvarme og brændeovn, og udgang til terrassen med udsigt over ådalen. Spisekøkken, badeværelse og rummeligt
bryggers med va-ske--i-li-te-ter er der også plads til. 1. salen har hele 3 gode værelser - god skabsplads - samt næsten nyt og meget lækkert badeværelse. Der er en fantastisk udsigt fra både boligen, og det tilhørende orangeri/havestue, som også har gulvvarme og
fint "anretterkøkken".

De oprindelige staldbygninger er delvis ryddet, og her kan nemt etableres god lagerplads eller hestehold. Dertil god ladeplads samt opvarmet værksted, som forsynes via gårdens luft- til vand varmeanlæg.

Tryggevælde å gennemløber arealet, og de grønne enge afsluttes med en lille skov i kuperet terræn. Arealet kan bruges til afgræsning af hobbydyr, eller der kan høstes wrap eller hø. Tillige mulighed for gode natur/jagtoplevelser.

Der er kun ca. 300 m. til Lille Linde station, sidste stop i HT-området, herfra er der nem adgang til Køge/Roskilde og det øvrige Sjælland. Fra den 4. marts 2024 kører toget som planlagt igen.

Sælger oplyser at der modtages kr. 2500 årligt i indtægt vedr. leje til Geodætisk institut.Obs mulighed for at tilkøbe 7 ha jord.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.