VELKOMMEN TIL GUNDSØMAGLE

Byen Gundsømagle har vi i Karhof Bolig og Erhverv et helt særligt forhold til, da Nicolai er opvokset i byen og kender den som sin egen bukselomme. Byen har igennem de sidste 10 år oplevet en større udvidelse i form af byggeriet på Holmehøjen. Byen har knap 3.000 beboere. Midt i byen ligger Gundsømagle bycenter, som har sin egen Dagli’ brugs, Bursche´s Blomster, bibliotek, Rosentorvets Pizzaria, Efemia frisør og så kan bilen tankes.
Har du som familie brug for større indkøb, så er det muligt at køre 2 km. i bil til Jyllingecentret.
Gundsømagle har sin egen idrætsforening G77 som tilbyder fitness, fodbold, badminton og petanque. Klubhuset ligger i forbindelse med den lokale skole, Margretheskolen, som går fra 0.-9. klasse. Der er ca. 400 elever med et gennemsnitsnit på 20 elever i hver klasse. Størstedelen af børnene har mulighed for at cykle trygt via den 2 sporede cykelsti. Margretheskolen har også sin egen klub og SFO. Skolen har en stor indendørs hal, hvor der spilles diverse sportsgrene i skoletiden. Bag skolen ligger fodboldbanerne. Gundsømagle har også en fodboldbane midt i byen, som bliver brugt til træning og kampe.
Rundt om Gundsømagle findes små søer, hvor det er muligt at fiske. Her kan fiskes skaller, aborre og geder.
Derudover findes der omkring Ørebjerget et fin og markeret MTB spor kaldt Gulddyssesporet. Sporet er 4,3 km. langt og rummer 80 højdemeter.
Skal man bruge offentlig transport, så kører linje 217 fra Jyllinge, over Gundsømagle til Veksø St. Linje 358 kører fra Roskilde St. over Gundsømagle til Stenløse St.