HVEM ER KARHOF BOLIG OG ERHVERV?

Karhof Bolig og Erhverv er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, som er uafhængig af nogen samarbejdspartnere. Det handler om nærvær og derfor har vi ikke ansatte. Det er Hanne og Nicolai du oplever igennem hele forløbet lige fra vurderingen, fremvisningerne, sagsbehandlingen og overdragelsen af din bolig.
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvilket giver dig sikkerhed for vores kvalitet. Vi tilbyder professionel rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig, investeringsejendomme og brugerejendomme samt udarbejdelse af markedsleje- og desktopvurderinger.
Vi har i næsten 25 år til sammen arbejdet med store og små kunder. Din ejendom kan noget særligt, og derfor kræver din ejendom en helt særlig grundighed, inden den rammer markedet.

OM NICOLAI ELKJÆR KARHOF

Jeg har arbejdet med at sælge bolig og erhverv siden 2001. Opgaverne er aldrig de samme, når man både arbejder med bolig og erhverv. Detaljerne er, i mine øjne, hvor forskellen ligger. Alle har en speciel ejendom, men det er ikke alle der kan frembringe det specielle i din ejendom. Her elsker jeg at skabe noget særligt. Opbygningen af strategi i forhold til at få det bedste frem i din ejendom, at gå i dybden med alle data så kunden oplever det bedste, er noget jeg synes er sjovt. Hver en lille detalje er vigtig, og grundigheden i at komme frem til kernen og skabe noget helt særligt, er det der driver mig hver dag. Min hverdag består af alt lige fra salg af lejligheder, villaer, andelsboliger og sommerhuse, til komplicerede konsulentopgaver, hvor det handler om at optimere erhvervsejendomme og øge værdi og afkast. Jeg har boet Gundsømagle i min opvækst og bor i dag i Roskilde.

OM HANNE ELKJÆR KARHOF

Jeg har arbejdet i ejendomsbranchen siden 2008 og gik i 2018 ind i ejendomsmæglerverdenen. Jeg har siddet med ejendomsbudgetter på trecifrede millionbeløb, været med til at skabeværdi for mange foreninger, i form af økonomiske analyser, regnskab og procesoptimeringog et struktureret overblik for driften. Siden har jeg uddannet mig til ejendomsmægler og elsker min nye verden. Mine tidligere erfaringer egner sig godt til at kommunikere med virksomhedsejere når projekter skal økonomiseres og aktualiseres. Fra den spæde start, til at erhvervsejendommen eller projektet går i luften, er hvor jeg trives. Jeg elsker de komplicerede sager, hvor min matematiske tilgang får lov til at folde sig ud og skabe overblik. Men jeg elsker også det simple, hvor jeg kan vurdere og sælge almindelige boliger, hvad enten det er en andelsbolig, et sommerhus, en lejlighed eller en villa.

OM METTE ELKROG WAGNER

For mig er det at være ejendomsmægler ikke bare at sælge en bolig, men lige så meget at hjælpe de mennesker jeg har med at gøre, og sætte mig ind i netop deres situation.
Jeg ser altid muligheder i stedet for begrænsninger i tingene. Jeg elsker at være kreativ med de boliger jeg har med at gøre, og tænke ud af boksen. Finde de gode detaljer ved hver bolig, og få dem fremhævet, så køber også kan se dem. Det at lægge den rigtige strategi for netop din bolig, er også vigtig for mig. For mig er det at handle med bolig hverdag, men er det sandsynligvis ikke for dig. Derfor er det meget vigtigt at du er informeret i hele processen, så du føler dig tryg.
Jeg har været i branchen siden år 2011 og været uddannet ejendomsmægler siden år 2014.
Jeg har beskæftiget mig med vurderinger og salg af lejligheder, huse, andelsboliger, landbrug, grunde og liebhaveri.

OM HENRIK MOGENS GROSSMANN

Efter mange års ansættelse i en bank, hvor jeg bl.a. havde stor kontakt med erhvervskunder, skiftede jeg i 2001 til ejendomsbranchen og er uddannet ejendomsmægler og valuar.
De seneste næsten 20 år har jeg udelukkende arbejdet med erhvervsejendomme. Efter en kort årrække som ansat, blev jeg direktør og medindehaver af forretningen.
Ud over salg og udlejning af erhvervsejendomme, har en stor del af mine arbejdsopgaver været udarbejdelse af vurderingsrapporter til brug for kundernes revisor eller advokat til regnskabsbrug eller ved virksomhedssalg og dokumentation overfor Skat.