Karhof Bolig og Erhvervs Persondatapolitik

Udleverer du personlige oplysninger til Karhof Bolig og Erhverv, ønsker vi, at du skal føle dig tryg ved, at vi beskytter dine data. Vi opfordrer dig til at læse Karhof Bolig og Erhvervs nedenstående persondatapolitik.
Karhof Bolig og Erhverv indsamler personoplysninger via hjemmesiden karhofbolig.dk. Er du besøgende på vores hjemmeside, køber / sælger eller modtager af vores nyhedsbreve, så indsamler og behandler vi altid personoplysninger efter gældende lovgivning og vejledninger.
Når du besøger karhofbolig.dk eller når du afleverer persondata til Karhof Bolig og Erhverv skriftligt, mundtligt eller ved personlig kontakt, accepterer du samtidig vores persondatapolitik.
Dataansvarlig og kontaktoplysninger:
Karhof Bolig og Erhverv
Svend Estridsens Vej 20
CVR: 42533734
Tlf. 29 34 34 34
info@karhofbolig.dk
PERSONOPLYSNINGER
Vi indsamler og registrerer personlige oplysninger herunder navn, adresse, mail, telefonnummer m.m.
Disse oplysninger bruger vi blandt andet til at oprette dig i vores boligsystem evt. når du bestiller en vurdering, en fremvisning eller henter en salgsopstilling.
Vi bruger kun dine personlige oplysninger til at oprette en specifik handling: fremvisning, salgsvurdering, oprettelse i køberkartotek, henvendelse ved kontaktformular eller bestilling af salgsopstilling og du udtrykkeligt har givet os dit samtykke. Du kan til enhver tid angive, at du ikke ønsker at modtage flere mails eller andre oplysninger fra os.
CPR-nummeret hjælper os til at identificere dig 100 %, så vi kan sikre os, at vi har korrekte oplysninger om dig. Karhof Bolig og Erhverv behandler al indsamlet data fortroligt og efter de gældende regler i persondatalovgivningen. Registrerer du dig på vores hjemmeside, så følger vi naturligvis Datatilsynets krav og anbefalinger for overførsel af personoplysninger via internettet.
STATISTIK OM DIT BESØG PÅ VORES HJEMMESIDE
Vores webserver registrerer dit besøg ved hjælp af såkaldte cookies, dvs. små datafiler til indsamling af webstatistik, når du besøger karhofbolig.dk.
Webserveren gemmer først og fremmest generelle internetdata om dit besøg – blandt andet hvilke sider du har besøgt, tidspunktet for besøget og længden af besøget. Disse oplysninger bruger vi til at lave statistik over trafikken på vores website.
ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:
•               Salgsvurderinger
•               Fremvisninger
•               Oprettelse i køberkartotek
•               Henvendelse via kontaktformular
•               Hent af salgsmateriale
•               Sikre at vores oplysninger om dig er korrekte
•               Statistikker
SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER
Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Statistiske data kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.
LINKS TIL ANDRE HJEMMESIDER
På vores hjemmesider er der links til andre hjemmesider. Karhof Bolig og Erhverv er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, bør du altid læse hjemmesidens politik om beskyttelse af personlige oplysninger og andre relevante politikker.
DINE RETTIGHEDER
Du kan til enhver tid få indsigt i de persondata, du har oplyst til Karhof Bolig og Erhverv. Du har ret til indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine oplysninger. Herudover kan du kræve, at vi sletter, blokerer eller berigtiger oplysningerne.
Du har ret til at få udleveret dine data, som du har givet til os, i et maskinlæsbart format og til at få transmitteret dine data til en anden dataansvarlig.
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle accepterede samtykker. Herefter vil vi slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag.
Hvis du ønsker indsigt eller mulighed for at korrigere dine persondata, eller hvis du ønsker at tilbagekalde et afgivet samtykke, kan du kontakte os på mail på info@karhofbolig.dk eller telefonnummer 29 34 34 34.
Du kan også skrive til os på følgende adresse: Svend Estridsens Vej 20, 4000 Roskilde
HVEM HAR ADGANG TIL DE OPLYSNINGER, SOM DU INDTASTER PÅ karhofbolig.DK?
Kun de af vores medarbejdere, som er direkte afhængige af oplysningerne for at kunne udføre deres arbejde, har adgang til dine oplysninger. Alle personer, der arbejder med vores medlemsplatform, er underlagt tavshedspligt.
De informationer, Karhof Bolig og Erhverv indsamler via hjemmesiden sælges eller videregives ikke til tredjepart eller tredjeland udenfor EU/EØS.
Derudover kan Karhof Bolig og Erhverv give udvalgte IT-samarbejdspartnere adgang til at arbejde systemmæssigt med databasen indeholdende personoplysninger, hvis årsagen ligger i drift, udvikling af vores hjemmeside og markedsføringsplatform.
SIKKERHED OG OPBEVARING AF DATA
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vores interne procedurer lever op til vores sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os bedst muligt på at beskytte kvaliteten af dine persondata.
De data, som man indtaster på hjemmesiden, overføres krypteret mellem brugerens browser, hjemmesiden og videre til vores boligsystem. Processen følger Datatilsynets krav og anbefalinger
Processer omkring servere, brugere, opbevaring og adgang til data er underlagt løbende sikkerhedsgennemgang med udgangspunkt i gældende lovgivning og anbefalinger. Behandling og opbevaring af data foregår efter Datastyrelsens krav og anbefalinger samt gældende lovgivning.
MULIGHED FOR AT KLAGE
Du kan til enhver tid klage over behandlingen af dine persondata. Du kan kontakte os via mail, telefon eller brev som angivet ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet: www.datatilsynet.dk.
DELTAGELSE I KONKURRENCER PÅ FACEBOOK
Vores konkurrencer på Facebook er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.
Vinder du en konkurrence sender vi dig en privat besked.