HAR DU BRUG FOR EN SALGSVURDERING?

Overvejer du at sælge din bolig? Og er du nysgerrig på, hvad den er værd?
Så bestil en gratis, pålidelig og uforpligtende salgsvurdering.
Udfyld nedenstående kontaktformular, og vi kontakter dig for at aftale en tid, som passer netop dig.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

HVORFOR SKAL DU VÆLGE KARHOF BOLIG OG ERHVERV?

Lokalkendskab, ordentlighed og tryghed er nogle af de værdier, vi stræber efter at tilbyde hver eneste dag. Vi elsker at sælge boliger og erhvervsejendomme og har gennem mange år, oparbejdet en solid erfaring med branchen.
Hanne og Nicolai bor i Roskilde, deres børn går på Klostermarksskolen, børnene går til fodbold lokalt i Roskilde Boldklub, svømning i Roskilde Svømmeklub og badminton i Badminton Roskilde. De er selv aktive i forældreråd, sponsorudvalgs formand i Roskilde Golfklub og i bestyrelsen i Himmelev-Veddelev Boldklub, og kender mange af Roskildes borgere.
Mette bor i Køge sammen med sin familie. Børnene går henholdsvis i idrætsbørnehaven og Kristinedal dagpleje i byen. Mette og familien elsker at bruge alle de faciliteter, som byen tilbyder f.eks. torvedag om lørdagen eller en tur til Køge Ås, hvor de hygger med madpakke og kaffe fra den lille cafe. 
At sælge boliger handler i den grad om det lokale, fordi man tit får en snak med forskellige forældre om ønsker til ny bolig. Det kunne også være bedsteforældre som gerne vil sludre om deres situation og ønsker. Det holder vi meget af, når vi engagerer os lokalt.
Men det handler også om tid, vi kan ikke have 100 boliger på hylderne, for så går det personlige fra. Vi ønsker at være nærværende hele tiden og lige gøre det ekstra der skal til, for at skabe den optimale oplevelse for dig. Vi arbejder struktureret med vores køberkartotek, således at vi kan skabe fremvisninger inden boligerne rammer internettet. Vi elsker at gøre det sidste på fremvisninger og salgsvurderinger, som er med til at give den gode oplevelse for alle parter.