Boligkøb er en stor beslutning...

Boligkøb er en af de helt store beslutninger i livet og her er det vigtigt, at du ikke køber katten i sækken. Vi guider dig sikkert igennem hele vejen, så du er tryg og kan sove godt om natten. Processerne kan være komplekse, og der er ofte meget på spil, både i forhold til følelser og økonomi. Med os ved din side har du hele tiden en professionel rådgiver at læne dig op ad, uanset hvilken situation du befinder dig i.
Når vi hjælper dig med køb af ny bolig, så handler det om at få tingene til at lykkes. Der er mange faser i et boligkøb, som er afgørende for din fremtid. Derfor har vi delt vores arbejde op i tre forskellige faser, og du kan frit vælge om du ønsker hjælp til 1, 2 eller 3 faser af dit/jeres boligkøb.
Vi anbefaler og skaber tryghed og sikrer, at du handler inden for rammerne.

Køber du til den rigtige pris? Vi hjælper dig med at værdisætte din fremtidige drømmebolig, så du kan forhandle trygt med ejendomsmægleren

Når du har fundet drømmeboligen og din fornemmelse er helt korrekt, så booker vi sammen en fremvisning. Når vi har set boligen, vil vi efterfølgende udarbejde vores salgsvurdering, således at du trygt kan tage de næste skridt.
- Vi besigtiger ejendommen sammen
- Vi udarbejder en vurdering på baggrund af beliggenhed, størrelse og stand
- Vi rådgiver dig i forhold til om købet er en fornuftig investering

Har du brug for hjælp til at forhandle pris på dit fremtidige drømmebolig? Vi har oparbejdet en god forhandlingsteknik, som sikre at du får de optimale betingelser for en prisforhandling

Vi har mange års erfaring med køb og salg af boliger, og derfor er det naturligt at tilbyde at vi hjælper med denne del. Det handler om at få handlen igennem, og være en sparringspartner. På vegne af jer indleder vi en dialog med ejendomsmæglerfirmaet og skaber den bedst mulige forhandling.
Er det ikke muligt at forhandle prisen ned, så er vores honorar kr. 0
- Vi tager en snak med dig omkring hvor stort et afslag der er realistisk
- Vi anvender den forhandlingsteknik, som vi finder bedst
- Vi står for al dialog omkring prisforhandlingen

Har du brug for hjælp til udarbejdelse af skøde? vi er din sparringspartner og har mange års erfaring som sikre dig at du kan sove trygt om natten

Køberrådgivning er altid et samarbejde mellem køberrådgiveren og ejendomsmægleren. Vi har ansvaret for at køber og ejendomsmægler får et godt og trygt samarbejde.
- Når du skal købe en bolig, så består dit køb af mange forskellige juridiske dokumenter.
- Vi gennemgår alle dokumenterne og sikrer at der ikke er fejet noget ind under gulvtæppet.
- Vi tager ansvaret for at dit køb gennemføres trygt og sikkert uden unødige overraskelser.
- Vi udarbejder skøde og står for kommunikationen mellem alle parter.