RÅDGIVNING I FORBINDELSE MED KØB AF INVESTERINGSEJENDOMME

– for dig som er ny investor
Har du interesse for investeringsejendomme, så kan du blive klogere her.
Har du brug for at få uddybet enkelte passager, så tøv ikke med at give vores eksperter et kald.
Vi hjælper dig meget gerne, hvad enten du er ny investor eller erfaren.

Kom i gang med at investere i ejendomme?

Når man skal i gang med at købe en investeringsejendom, er der mange forhold man skal have afklaret. Man køber typisk en investeringsejendom, fordi man ønsker at opnå et afkast, svarende til at du investerer i aktier. En investeringsejendom giver dig et fast afkast i form af den leje du modtager ved at udleje hele eller dele af din ejendom.
Over tid har alle ejendomme vist sig at stige, og det betyder at du foruden dit løbende afkast, også kommer til at tjene penge på den værditilvækst, som din ejendom får.
Eks: Du køber din investeringsejendom for 4 millioner kr. og sælger den 10 år senere for 10 millioner kr. I løbet af de 10 år har du opnået et afkast løbende, men du realiserer ved salg også en værditilvækst på 6 millioner kr.

Hvilke faktorer kan have særlig betydning for din lejeindtægt

Når du skal vurdere, hvad du kan opnå i lejeindtægt måned for måned, skal du sammenligne dit lejemål ud fra lignende ejendomme i dit område. Jo mere præcis du er omkring de lejemål du sammenligner med, desto mere sikker kan du være på, at kommende lejere kontakter din erhvervsmægler og sætter sin underskrift på lejekontrakten.
Her er nogle af de sammenligninger du skal have for øje:

Du kan opnå fri lejefastsættelse ud fra følgende regler:

Man opdeler huslejefastsættelse i følgende kategorier:

OPBYGNING AF PORTEFØLJE

Når man er ny investor, så er drømmen for mange, at ende med en stor ejendomsportefølje, som man kan leve af. Det er derfor vigtigt, at du ikke investerer med hjertet, men i stedet investerer med hovedet. At opbygge en ejendomsportefølje, som løbende genererer et solidt afkast og samtidig sikrer en solid værditilvækst, kræver forståelse af de mekanismer, som investorer arbejder ud fra.