Roskildevænget 60, 2. TH., 4000 Roskilde

Lejlighed med stor, vestvendt altan i Roskilde

Denne lejlighed har flere forcer, og med nøgleord som en stor altan samt nyt køkken og badeværelse fra 2019 får I fortrinlige rammer i Roskilde. Læg dertil en central, men rolig beliggenhed nær hverdagens gøremål, og resultatet bliver en skøn base for jeres nye tilværelse.

På Roskildevænget 60 ligger ejendommen fra 1961, hvor lejligheden har en dejlig placering på anden sal. Her får I eget kælderrum og fine fællesfaciliteter, herunder fri parkering, et grønt areal og en vaskekælder.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Trumfkortet er stuen, som fremtræder let og indbydende med et lyst trægulv og velplacerede glaspartier, der sikrer et flot lysindfald og giver udgang til altanen.

HTH-køkkenet er udstyret med lækre Siemens-hvidevarer, herunder et integreret køleskab og en opvaskemaskine skjult bag lågerne, som glider helt naturligt ind i den stilrene indretning. Tilmed er der en vaske-tørremaskine, en praktisk spisekrog og god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen.

Boligen rummer to værelser, hvoraf det ene er inddelt af en væg, så der kan etableres et mindre kontor eller hobbyrum. Videre er der et istandsat badeværelse med bruseafsnit, væghængt toilet og et praktisk vindue, som trækker dagslyset ind og sørger for udluftningen.

Endelig kan I se frem til en lukket, vestvendt altan, hvor I kan tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret. På solskinsdage er det oplagt at trække glaspartiet til siden og nyde frokosten under åben himmel.

I hverdagen finder I Østervangsskolen, daginstitution, indkøb og bus indenfor en radius af blot 400 meter. På cykel er der heller ikke langt til RO's Torv og centrum med lækre spisesteder og spændende butikker. Afslutningsvis får I hurtig adgang til Roskilde Station og motorvejen, hvorfra København kan nås på omtrent en halv time.

Kom og oplev boligen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.