Frederiksborgvej 112, Himmelev, 4000 Roskilde

Villa med fjordudsigt på eftertragtet adresse

På en fjordgrund på den eftertragtede Frederiksborgvej i Roskilde møder I denne dejlige villa, hvis helt store force er den skønne udsigt over fjorden og kig ud over Roskilde Havn. Her får I 129 indbydende kvadratmeter, som breder sig over halvandet plan, og udenfor er der en skøn have. Vandet er under 100 meter fra hoveddøren, og hverdagens fornødenheder er også tæt på.

Ejendommen er opført i 1913 og præsenterer sig nydeligt med en hvid facade, som står flot til det røde tegltag.

Indenfor kan I glæde jer til den vidunderlige udsigt over vandet, som især gør sig gældende fra stuen på første sal. Her sørger de høje glaspartier i gavlen for at trække det smukke vue helt indenfor, hvilket samtidig skaber et dejligt lysindfald i rummet. Fra stuen er der udgang til en trekantet udsigtsaltan, og første sal afrundes af et badeværelse.

I stueplan får I yderligere et godt opholdsmiljø i de to stuer en suite, som flyder sammen via den brede, hvælvede døråbning. Her sætter brændeovnen stemningen, og I indretter nemt rummene som en stue og en spisestue.

Fra den ene stue er der indgang til det rummelige køkken, og dertil kommer et værelse, et badeværelse og et gæstetoilet. Afslutningsvis er der to disponible rum, hvoraf det ene har en god størrelse. Her sender vinduespartierne kaskader af lys indenfor, og rummet åbner med hele to døre ud til haven.

Herude nydes sommeren på den fine terrasse, og haven fremstår hyggelig med græsplæne og beplantning.

Fra adressen er der få minutters gang til busstoppestedet, og også indkøb er i gåafstand. Desuden er daginstitution og Skt. Josefs Skole tæt på, og Himmelev Skov og regionaltoget på Roskilde Station er i cykelafstand.

Er det jeres nye hjem? Så ring og hør nærmere på 29 34 34 34

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.