Brombærhaven 6, 4070 Kirke Hyllinge

Lys og velindrettet villa i Kirke Hyllinge

Helt ny luft til vand varmepumpe, netop installeret. Luft til vand betyder at man genbruger varmen i udeluften til at opvarme din bolig og brugsvand. Denne løsning erstatter naturgas i huset og sparer dig som køber ca. 8.000-10.000 om året. Det beregnede forbrug er på 3031 kWh til 1,75 kr. pr. kWh svarende til 4 personer i husstanden.
Glæd jer til at se nærmere på denne velindrettede, harmoniske kædevilla i Kirke Hyllinge, som præsenterer sig både lys, indbydende og er særdeles velholdt til punkt og prikke. Foruden et dejligt hjem, får I også en fantastisk have og en super placering i et lukket, børnevenligt kvarter lige ud til et grønt område. Velkommen til Brombærhaven 6.

Den flotte, gule murstensvilla er opført i 2007 og leder tankerne hen på den klassiske funkisstil med firkantet facade, pyramidetag og store vinduespartier. Efter bilen er parkeret i carporten med et tilhørende redskabsrum, fortsætter I indendøre, hvor boligens 156 m2 udfolder sig i to fulde plan med gulvvarme overalt. Det changerende klinkegulv brede sig i hele stueetagen, som byder indenfor i den brede entré. Videre finder I det rummelige køkken-alrum, der bliver jeres perfekte samlingspunkt på tværs af aktiviteter.

Madlavningen finder sted i det tidløse, hvide HTH-køkken, som ledsages af solide bordplader i valnød og alle nødvendige hvidevarer. Fra det vinkelformede køkken har kokken udsyn til spisebordet i alrummet med døre ud til terrassen i haven. Stueetagen fuldendes af bryggerset og det ene af hjemmets to elegante badeværelser.

Trappen fører jer op til førstesalen, der er beriget med et varmt lysindfald og smukke trægulve. Heroppe fungerer den store stue som et bindeled til det sidste badeværelse og boligens tre værelser, hvoraf det østvendte har vue til grønne områder. I stuen kan I stille de bløde møbler, og herfra har I udgang til en sydvendt, oval altan med kig til kvarteret.

Sommerhalvåret nydes under åben himmel i den hækomkransede have. Haven er nem og overskuelig med græsplæne og terrasser samt en låge i hækken til fællesarealerne.

I bliver en del af et etableret kvarter med stisystemer og nærhed til dagtilbud, skole og indkøb. I er heller ikke langt fra motorvejen eller større byer som Roskilde, Holbæk og Frederikssund.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.