Optakten 3, 4000 Roskilde

Istandsat murermestervilla med stor have i Roskilde

Nær det attraktive Musicon-område i Roskilde finder I denne lækre murermestervilla. Boligen er istandsat fra kælder til kvist og står klar til, at I rykker ind i de fire værelser og de rummelige opholdsmiljøer. I vil elske den store have med vestvendt terrasse.

Forbedringerne stod fortrinsvis på mellem 2015-2017 og omfatter mere eller mindre alt. Eksempelvis el og VVS-installationer, omlægning af udearealet og skift af interiør i køkken, badeværelser og gæstetoiletter.

I kan se frem til lækre løsninger såsom i HTH-køkkenet, hvor de hvide elementer ledsages af bordplader i valnøddetræ og lavasten. Herlighederne i køkkenet~fortsætter med vandbåren gulvvarme, et vinkøleskab og en Quooker, der foruden kogende vand har afkølet vand og afkølet vand med brus. Alrummet forbindes til stuen via glasdøre, og begge rum er charmerende med stukkatur og loftroset. Hvor alrummet desuden har en brændeovn, har stuen en karnap.

Etagen afsluttes af et værelse og et gæstetoilet, mens tre værelser mere dukker op på førstesalen. Ét af disse har et walk-in-closet og en altan. Heroppe får I også det ene brusebadeværelse, og I kælderen finder I yderligere et badeværelse og et gæstetoilet. To af vådrummene prydes af Vola-armaturer, mens de alle fire har gulvvarme. Kælderen har Genvex-anlæg og giver fremragende bonuskvadratmeter, som idag er indrettet til beboelse og fitness.~

Nyd sommersolen i haven, hvor grillmiddagene får ideelle rammer på terrassen. Børnene kan folde sig ud med lege på plænen, som får følgeskab af enkel beplantning. I råder også over en carport fra 2020 med plads til tre biler.

Rabalder Parken, skatepark og Musicons fristende madboder findes i jeres nærmiljø, så I fylder let fritiden med gode oplevelser for store og små. I er samtidig ikke langt fra bymidten med tilsvarende mange fristelser og togstationen. Endelig kan I gå til indkøb, dagtilbud og skole, mens bilen når motorvejen på et par minutter.

Bemærk at overtagelse er 01-01-2023

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.