Himmelev Have 60, Himmelev, 4000 Roskilde

Flot enderækkehus fra 2015 med dejlig udsigt

Ud til naturskønne omgivelser og med en dejlig udsigt helt til kraftvarmeværket møder I dette flotte enderækkehus fra 2015 i den attraktive bydel Himmelev. Hjemmet er placeret i en attraktiv og fredelig bebyggelse centralt i byen, og med fire værelser, to badeværelser, et stort opholdsmiljø og en nem have er dette en oplagt base for børnefamilien.

I overtager et hjem, som udmærker sig med lave forbrugsomkostninger, gulvvarme over alt og en moderne, lys atmosfære, der får følgeskab af den fine udsigt.

Hjemmets 123 indbydende kvadratmeter breder sig over halvandet plan, og stueetagen er primært helliget det skønne opholdsmiljø. Her flyder stuen sammen med det U-formede køkken, der er placeret i et indhak. De hvide fronter skaber i kombination med trægulvet og den lyse bordplade et flot udtryk, og stuens høje glaspartier sætter prikken over i'et. De inviterer dagslyset helt indenfor, og om sommeren åbner I terrassedøren, og lader inde og ude smelter sammen.

Stueetagen afrundes af et badeværelse og et mindre, disponibelt rum til opbevaring, inden trappen fører fra entréen til første sal. Heroppe giver en fordelingsrepos adgang til fire værelser og endnu et badeværelse.

Sommeren nydes i haven, der takket være placeringen i enden af rækken er større end ellers. Herude er der en sydvendt terrasse, og resten af den nemme have udgøres af græsplæne. Foran huset er der endelig en indkørsel med et overdække til cykler samt et redskabsskur.

Tæt på bebyggelsen er der et grønt, rekreativt område, og med en beliggenhed i det eftertragtede Himmelev får I gåafstand til både busstoppested, Himmelev Skole, daginstitutioner og indkøb, mens Himmelev Skov og Vigen Strandpark kan nås på en kort cykletur.

Ring for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.