Lyngvejen 13, 4500 Nykøbing Sj

Lækkert sommerhus i tredje række til vandet i Nykøbing Sjælland

Blot 150 meter fra Nykøbing Nordstrand ligger dette charmerende og flot istandsatte sommerhus, som nu kan blive jeres nye ferieoase. Her får I de perfekte rammer om afslapning og afkobling fra hverdagen i Odsherred med et væld af sjove ferieaktiviteter og skøn natur. Huset rummer en stue, et køkken, tre værelser og et badeværelse, og den store, ugenerede grund er også helt fantastisk. Velkommen til Lyngvejen 13.

I kan se frem til at tilbringe jeres fremtidige ferier og forlængede weekender i særdeles dejlige omgivelser, hvor der er komplet ro og absolut ingen støjgener fra den nærliggende campingplads. Fra grunden har I brugsret til jeres egen sti, som fører jer direkte ned til vandet få minutters gang væk. Her kan I starte morgenen med en forfriskende dukkert, inden dagens udflugt med børnene til eksempelvis Sommerland Sjælland eller Odsherred Zoo venter. I kan også køre en tur ind til Nykøbing Sjællands hyggelige gågade med butikker og caféer, og her klares ligeledes dagligvareindkøbene.

Tilbage på grunden er der også rig mulighed for at nyde ferien. Haven er indhegnet hele vejen rundt og omkranset af høje træer, så I kan opholde jer helt uforstyrret herude. Der er også et bålsted til snobrødsbagning, og så vender den dejlige terrasse helt rigtig mod sydvest, så gode middage kan spises under åben himmel.

Sommerhuset fra 1917 er flot opført med en sortmalet facade samt hvide, småsprossede vinduer og døre. Indenfor er alle vægge malet og gulvene slebet i perioden 2020/2021. Det lækre køkken er fra 2021, og her kan I se frem til vaskemaskine, opvaskemaskine, mikroovn, ovn og Quooker. Stuen skaber pragtfulde rammer om indendørshyggen, og dertil kommer tre lyse værelser og et lækkert badeværelse fra 2022 med gulvvarme og en muret bruseniche.

Alt i alt et sommerhus, som skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.