Parkvej 151, st. th., 2630 Taastrup

Lys og indbydende lejlighed nær Taastrup Station

Grundplanen er fremragende udnyttet på denne lyse og tiltalende toværelseslejlighed, som foruden værelset og stuen byder på et lyst køkken og et badeværelse med brus. Du skal også bide mærke i beliggenheden i Taastrup, der er tæt på alt til hverdagen og fritiden.

Dit kommende hjem er placeret i et højt stueplan, hvilket gør lejligheden ideel for flere målgrupper. Mellem 2015-2017 er der lavet flere forbedringer, der blandt andet omfatter fornyelse af soveværelset og køkkenet. Desuden er vinduerne skiftet, og det samme er brystningen på ejendommen.

Træd ind i lejlighedens stue, hvor et sydvendt lysindfald fylder rummet ud på bedste vis. Samtidig har stuen en passende størrelse, så der er altså optimale forudsætninger for indretningen. Tilsvarende kan værelset snildt arrangeres med garderobeplads foruden dobbeltsengen. Videre skal du se det nydelige, hvide køkken, som fremstår stilrent og funktionelt med ovn i arbejdshøjde, og ydermere kan du endda finde plads til en spisekrog. Til slut får du glæde af et fint badeværelse med en separat bruseniche og plads til en vaskemaskine.

Du råder desuden over et kælderrum, og derudover kan du se frem til de grønne fællesarealer, som findes i forbindelse med ejendommen. Her er der masser af plads til sommerens stunder i det fri.

Du har i det hele taget gode muligheder for at være udendørs, for i dit nærmiljø finder du Vallensbæk Mose og de forrygende arealer herved, der er fine til løbeture og gåruter. De aktive stunder afvikles desuden i Taastrup Idrætscenter eller Taastrup Svømmehal. Du er en kort cykeltur fra Taastrup Station såvel som indkøb, og samme transportmiddel får dig også til City2. Bilen når motorvejen på fem minutter.

Lyder det som din boligdrøm? Tag første skridt - bestil en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.