Holbækvej 16, st. th., 4000 Roskilde

Renoveret stuelejlighed centralt i Roskilde

Centralt i Roskilde har du nu muligheden for at flytte ind i denne toværelses stuelejlighed, der i 2018 er blevet renoveret, så den i dag er indflytningsklar. Her får du et værelse, en nydelig stue, et badeværelse og et fint køkken samt et dejligt, grønt fællesareal bagtil.

Gulstensejendommen fra 1946 er velholdt, og når du flytter ind, bliver du medlem af en veldrevet ejerforening, der sørger for, at haven holdes pæn. Der er i øvrigt mange gode fællesfaciliteter med fællesparkering bagtil, vaskekælder, tørrekælder samt et kælderrum til hver lejlighed.

Renoveringen i 2018 var grundig, da der blev udskiftet el i hele lejligheden, malet i badeværelset og lagt nye gulve. Det er et gennemgående gulv uden dørtrin, hvilket skaber en flot, visuel sammenhæng mellem rummene.

Stuen er et fremragende opholdsrum, hvor solen strømmer ind fra syd. Her får du plads til at sætte både sofaarrangementet og spisebordet, så du kan invitere gæster på besøg. Du får også et fint værelse med vindue ud mod den stille gård, hvor du kan sætte dobbeltsengen og garderobeskabet uden problemer.

IKEA-køkkenet fra 2018 passer godt ind i lejlighedens stil med flotte, lyse elementer med greb samt pæne arbejdsflader. Entréen er ligesom resten af dit fremtidige hjem lige dele veludnyttet og charmerende med indbyggede skabe til overtøjet.

I hverdagen finder du bus, indkøb og idrætsfaciliteter inden for en radius af blot 500 meter. Der er heller ikke langt til centrum med alt fra lækre spisesteder til spændende butikker, mens Hyrdehøj Skov og den hyggelige havn sætter tempoet ned med afslappende gåture. Afslutningsvis får du hurtig adgang til togstation og motorvej, hvorfra København kan nås på omtrent en halv time.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.