Nordhøjen 20, Himmelev, 4000 Roskilde

Flot, unik villa på blind vej i roligt kvarter nær Roskilde Fjord

Nu kan I få pragtfulde forhold for tilværelsen i denne indbydende ejendom, hvor en attraktiv beliggenhed i Himmelev hører med. I får fornøjelsen af et moderniseret hus, der passer perfekt til familien, som ønsker en gennemtænkt og indflytningsklar bolig i rolige omgivelser. Dejligst af alt får I kig til fjorden fra førstesalen, og der er ligeledes muligt at etablere 1. sal over stuen, og således få det fulde vue over vandet.

Jeres nye hjem er velplaceret ganske få skridt fra Roskilde Fjord i Himmelev. I får således let til vandet og Vigen Strandpark, ligesom nærmiljøet er præget af natur og grønne områder med legepladser. Ydermere tilgodeses børnefamilien af nærliggende indkøbsmuligheder, pasningstilbud og Himmelev Skole.

Villaen fremtræder flot velholdt for enden af vejen, hvortil en stor indkørsel og en carport giver jer fortrinlige parkeringsforhold. Rådhusbelægningen fortsætter omkring huset og danner hyggelige terrassemiljøer, og på sydsiden venter jer en solrig ipé-træterrasse fra 2020.

Inden døre møder I et velgjort hjem med masser af lys, moderne faciliteter og en yderst behagelig atmosfære. Stuen og køkkenet forener sig og udgør ét sammenhængende opholdsmiljø, hvor I får rigelig plads til at indrette hyggelige sektioner. Loftet er ført helt op til kippen, som befinder sig over fire meter fra gulvet, og sammen med lysindfaldet fra de vældige vinduespartier er der en ualmindelig luftig rumfornemmelse. Bemærk også den blottede bjælkekonstruktion i loftet og ikke mindst pejsen, der gør sig bemærket midt i rummet.

Køkkenet fra Multiform fremtræder flot og tidløst med hvide, grebsfrie fronter samt hvidevarer fra Gaggenau og Miele. Stueetagen råder endvidere over to værelser, to badeværelser, et bryggers og et disponibelt rum. Soveværelset har direkte adgang til eget badeværelse med kar, og der er også dør ud til terrassen. Førstesalen er allokeret til to værelser og et badeværelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.