Fjortenskæppevej 18, 4000 Roskilde

Indbydende etplansvilla fra 2005 tæt på Hyrdehøjskoven

På en fredelig, lukket vej i et børnevenligt kvarter ud til Hyrdehøjskoven i Roskilde kan I nu overtage denne villa. Boligen fra 2005 breder sig i ét plan og byder på en veldisponeret planløsning, der henvender sig til familien med separate værelsesafdelinger og et stort, lyst opholdsmiljø. Ude venter jer en solrig have, hvorfra I kan nyde udsigten over de grønne fællesarealer og søen.

Ved ankomst parkeres bilen i den dobbelte, integrerede carport, og som I træder inden døre, ankommer I til en lys og indbydende bolig med gulvvarme overalt og et Nilan-genvindingsanlæg fra 2021. Boligens hjerte er opholdsmiljøet med køkken, alrum og stue i forening, hvor terrassedørene forener inde og ude på et splitsekund i sommerhalvåret. Det flotte Vordingborg-køkken fra 2021 er udført med hvide elementer, og på den anden side af halvøen kan der arrangeres et par siddepladser.

Derudover indeholder boligen fire værelser og to badeværelser, der fordeler sig ligeligt i hver sin ende af huset, så I kan skabe en separat forældreafdeling. Planløsningen fuldendes af et bryggers.

Gennem de lune måneder kan I se frem til at indtage den store, sydvestvendte terrasse, der er udstyret med en pergolamarkise. Her kan I nyde tilværelsen under solens stråler, mens I beundrer udsigten over søen og de grønne vidder.

I bliver en del af en god grundejerforening med pæne fællesarealer, en stor legeplads og boldbaner. Hyrdehøjskoven ligger lige rundt om hjørnet, og når hverdagen melder sin ankomst, finder I både Tjørnegårdskolen med tilhørende idrætshal, daginstitution og indkøb i en radius af én kilometer.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.