Græsengen 8, 4000 Roskilde

Flot, gennemrenoveret etplansvilla med sydvendt have i Roskilde

På en blind vej i et roligt kvarter nær gode stisystemer og grønne områder i Roskilde ligger denne etplansvilla, der er flot gennemrenoveret i 2022. Huset er indrettet med en sektion til forældre, og derudover kan I blandt andet se frem til tre værelser og et stort opholdsmiljø med udgang til en sydvestvendt baghave.

I bosætter jer i ét af Roskildes mest stille kvarter med under 200 meter til daginstitutionen og cykelafstand til Sct. Jørgen Skole og idrætsfaciliteter. I er også tæt på indkøbsmuligheder i Hyrdehøj Centret, og så er der nem adgang til motorvejen.

Under renoveringen er der installeret et Nilan-ventilationsanlæg samt kommet ny el og nyetableret gulvvarme, som endda er videreført i udhuset til cykler med mere. Huset har også fået gennemgående 120x120 centimeter fliser, nye badeværelser, køkken, indvendige døre, gerigter og akustiklofter.

Husets hjerte udfolder sig i det lækre opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i ét. Bemærk de smukke, kipførte akustiklofter med LED-skinner, som i samspil med ovenlysvinduerne og lysindfaldet skaber en særlig atmosfære. Fra både alrum og stue har I udgang til en sydvestvendt terrasse, og så er køkkenet fra Vordingborg Køkkener. De mørke fronter står flot til loftet, og så forkæles I med en Quooker. Forældrene kan arrangere sig i den ene del af huset, hvor soveværelset har terrassedør og walk-through-closet til badeværelset med både hjørnekar og bruseniche. Herudover får I yderligere tre værelser samt et badeværelse og et bryggers med samme elementer som i køkkenet.

Om sommeren kan I nyde tilværelsen på den sydvestvendte terrasse, og senere kan I rykke hen under den overdækkede sektion i forlængelse. Haven er holdt enkel med en græsplæne omkranset af hæk. Foran har I en dobbelt carport med indgang til bryggerset og udhuset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.