Torslundevej 31, 4520 Svinninge

Hyggelig og lys murermestervilla i Svinninge

På Torslundevej 31 i Svinninge finder I denne nydelige og hyggelige murermestervilla, der præsenterer sig med en attraktiv beliggenhed tæt på både skole og indkøb, ligesom I kan se frem til en velindrettet planløsning med blandt andet et stort opholdsrum og to regulære værelser. Ude venter en dejlig, lukket have. Velkommen til.

I bosætter jer ganske fordelagtigt i byen, og fra jeres fremtidige adresse finder I alt det, I har brug for i hverdagen inden for overkommelig afstand. Det gælder for skole, pasningstilbud og indkøb, men også udmærkede idrætsfaciliteter, offentlig transport og grønne, rekreative arealer er en del af lokalmiljøet. Det åbne marklandskab ses for enden af vejen.

Udefra fremstår villaen med et klassisk udtryk, og som I bevæger jer inden døre, ankommer I til en velkomponeret bolig på 95 kvadratmeter. I stueplanet er pladsen allokeret til den store, lyse stue, der toner frem med et rigt og behageligt lysindfald. Brændeovnen bidrager også til den hyggelige atmosfære, og i forbindelse med stuen ses videre det fine køkken, der er udført med hvide fronter.

Etagen fuldendes af et badeværelse ved entréen, og via den flotte trætrappe i stuen er der adgang til førstesalen, som indeholder et anvendeligt repos samt to værelser. På overetagen er loftet ført til kip, og de karakteristiske hanebånd er blotlagt.

I haven blev der i 2022 etableret en delvist ny, overdækket træterrasse, og grundens beplantning er pæn, men ikke desto mindre vedligeholdelseslet. På udearealerne kan I færdes ugeneret, og endelig råder I over en stor garage, der også kan tjene til alskens hobbyformål.

Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.