Jomfrustræde 6A, st., 4720 Præstø

Skøn lejlighed med attraktiv beliggenhed centralt i Præstø

I den centrale del af Præstø, nær alle byens herligheder og havnen, ligger denne fine lejlighed, som nu kan danne ramme om din næste investering. Lejligheden fordeler sig over en stue, to værelser, et badeværelse og et køkken med mulighed for en spiseplads. Hertil kommer et hyggeligt, fælles havestykke, og så er der givet tilladelse fra ejerforening til at opføre en altan. Velkommen til.

Beliggenheden er virkelig god, og lejligheden er beliggende midt i Præstø, hvor man finder flere af byens specialforretninger, spisesteder, kulturtilbud og indkøbsmuligheder lige i nærheden. Derudover er der kort vej til den maritime stemning ved havnemiljøet og stranden, hvor man kan nyde mange stunder om sommeren.

Lejligheden befinder sig i en flot og velholdt rødstensejendom fra 1932 med gratis parkering for beboerne lige ude foran. Bagved venter et dejligt havestykke, hvor det er muligt at opstille egne havemøbler, og så er der tillige en vaskekælder.

Indenfor begynder rundturen i den indbydende stue med plankegulve og et dejligt lysindfald fra de vestvendte vinduer. Her kan der indrettes en afslappende sofasektion og en spiseafdeling, ligesom det også er muligt at inddrage noget af det rummelige gangareal til at arrangere et spisebord. Det pæne køkken med hvide fronter ligger nemlig i åben forbindelse hertil.

Videre er der to værelser, som begge har en fornuftig størrelse. Til slut et badeværelset, som er udført med et separat bruseafsnit.

Til lejligheden er der tilkøbt stort kælderum med tilhørende vaskemaskine og tørretumbler.

Om sommeren gøres der stor brug af haven, der er anlagt med en græsplæne omgivet af høje træer, så man kan sidde ganske privat og nyde den medbragte mad.

Har du fået lyst til at se lejligheden? Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.