Algade 60A, 4000 Roskilde

Investeringsejendom i hjertet af Roskilde

Det er på en fremragende adresse i Roskilde, at du nu har chancen for at investere i en ejendom, der består af en restaurant, et garageanlæg og en lejlighed. Du kan se frem til gode lejeindtægter, og det er ganske forståeligt, når man tager den centrale placering i betragtning.

Restauranten er på 122 kvadratmeter og folder sig ud i stueplan, hvor det charmerende spiseområde gør sig til med store vinduespartier lige ud til gaden. Hertil kommer barområdet og to toiletter, mens der bagtil er industrikøkkenet, et depot og et toilet.

På første sal findes den nydelige lejlighed på 75 kvadratmeter, hvor det åbne opholdsmiljø udgør den centrale del af hjemmet. Her findes et lyst og stilrent Vordingborg-køkken, og fra stueområdet er der udgang til den store og sydvendte tagterrasse. Badeværelset er med bruseniche, og endelig er der to værelser. Bemærk i øvrigt, at der opvarmes med fjernvarme.

Endelig byder ejendommen på et garageanlæg på 138 kvadratmeter med fem parkeringspladser, og anlægget ligger bagerst på den 368 kvadratmeter grund.

Lejeindtægterne fordeler sig som følger:
402.072 kroner realiserede lejeindtægter bolig og erhverv p.a.
55.500 kroner estimerede lejeindtægter for garageanlægget p.a.

Den centrale placering er en klar force med gåafstand til indkøb, Roskilde Station og hele gågadens varierede butiksliv. Det gælder selvfølgelig også et væld af kulturfaciliteter og fritidsaktiviteter. Roskilde har længe været og er fortsat en by i rivende udvikling, og med sine knap 90.000 beboere er der fortsat en kæmpe efterspørgsel fra virksomheder, som gerne vil tage del i den pulserende by.

Ring og hør nærmere. Vi står klar med råd og vejledning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.