Kirstinehøj 57, 2770 Kastrup

Flot og velholdt erhvervsejendom i Kastrup

I et godt og aktivt område for virksomheder i Kastrup ligger denne flotte og særdeles velholdte ejendom, der kan anvendes til et hav af forskellige formål i kraft af bygningens størrelse og velkomponerende indretning.

Adressen hedder Kirstinehøj 57, og i nærområder finder I alt fra bilforhandlere til byggemarkeder. Til- og frakørselsvejene er gode, hvad enten det drejer sig om personbiler eller større lastvogne. Den korte afstand til København er også en af beliggenhedens forcer, ligesom den korte afstand til lufthavnen bør bemærkes.

Ejendommen blev opført i 2006 i betonelementer med fladt tag med lav hældning. Store termoruder pryder facaden, og foruden lageret, der opvarmes ved kalorifer, er gas varmekilden.

Det samlede areal er på 734 kvadratmeter. Heraf udgør stueplan 432 kvadratmeter, mens førstesalen er på 302 kvadratmeter. Sidstnævnte er i dag udlejet og består af et stort, fælles kontorlandskab, to kontorer, køkken og fine bade- og toiletforhold. I stueplan er hallen forbindelsesledet mellem de to etager. Denne er forsynet med gæstetoilet, og i stueplan er der et område velegnet til kontorlandskab samt et møderum, flere kontorer samt et stort højlager med port. Den veltilrettelagte udformning af ejendommen giver som anført mange muligheder for anvendelserne. Tidligere har her blandt meget andet været produktion og undervisning.

Grunden har et areal på 1.100 kvadratmeter. Hvad end I har brug for yderligere opbevaring eller mere parkeringsplads, så kan det lade sig gøre. Hele området er befæstet, og på bagsiden råder I over en lækker terrasse med eftermiddagssol.

På 1 sal findes der i dag en lejer.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.