Himmelev Bygade 38, Himmelev, 4000 Roskilde

Mulighed for bolig og erhverv i Himmelev

I en attraktiv del af Himmelev finder I denne spændende ejendom, hvor flere løsninger kan tage form. Der har nemlig været erhverv i stueplan, og på første sal er der en god lejlighed med tre værelser, et badeværelse, et køkken og en stue med altan.

Ved ankomst bemærker I den optimale synlighed, som rødstensejendommen har. Store vinduespartier baner vejen for udstilling af varer, ligesom frisører, terapeuter eller andre vil have gode lokaler at kaste sig over. Det er også muligt at konvertere afsnittet til bolig.

For nuværende er stueplanet indrettet med et stort værksted med smøregrav og et tilstødende depot. En baggang giver forbindelse til to kontorer, hvor det ene også har været anvendt til bryggers, samt et badeværelse. Således kan familien også let få to badeværelser, idet der selvfølgelig også er et badeværelse på første sal. Heroppe skal I yderligere se tre værelser og køkkenet, der er opbygget i vinkelform med plads til en spisekrog. Slut rundturen af i stuen, som særligt er attraktiv med det herlige lysindfald fra vest, hvor der også er glasskydedøre til altanen.

Netop altanen er en klar fordel, idet den vender perfekt for solen og har en fin størrelse med udsigt over området. Foran har ejendommen en betragtelig parkeringsplads, og bagtil er der carport, som I også kan vælge at tage ned og således få mere have. Bemærk, at der er skiftet tag på huset i starten af 2010'erne.

I denne fremragende del af Himmelev får I det bedste fra to verdener. I kan nemlig gå til daginstitution, skole og idrætsfaciliteter, mens I kan cykle til indkøbsmuligheder og et væld af tilbud på RO's Torv. I østlig retning har I store skovområder og småsøer som en del af Himmelevs fantastiske natur. Endelig er ruten til kysten overskuelig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.