Pilens Kvarter 1, Osted, 4320 Lejre

Etplansvilla med fredelig placering på en lukket vej i Osted

Glæd jer til at se nærmere på denne etplansvilla, der har en optimal planløsning for familien. Her får I nemlig hele fire værelser og to badeværelser, og køkkenet og stuen frister med terrassedøre. Udearealet er nemlig også hyggeligt, og endelig vil I falde for nærmiljøet i Osted.

I ankommer til en klassisk gulstensvilla, der har en tilstødende carport med skur, som har indlagt strøm. Huset er velplaceret på grunden, således der er have til flere sider, hvilket gør det let at finde en plads i solen på sommerdagene. Den sydvestvendte terrasse er et særligt godt spot, og ellers er haven nem med fine, spirende forårsblomster.

I 2022 er nogle af rummene opdateret med gulve og maling, mens der også er originale retrotræk, som det kan være, I ønsker at modernisere. I får under alle omstændigheder et herligt opholdsmiljø i stuen, hvor solen strømmer ind fra flere vinkler, og der er skydedør til terrassen. Køkkenet har udgang til haven, så i det hele taget er der en dejlig sammenhæng mellem ude og inde.

Grundplanen er godt løst, for I kan nemlig se frem til et separat værelse med terrassedør, der ligger ved entréen, og her får I også adgang til det ene badeværelse. I modsatte ende af hjemmet giver bryggerset adgang til huset andet badeværelse samt de tre resterende værelser.

Ejendommen ligger på en stille vej i et roligt kvarter, hvorfra der løber stisystemer ud i nabolaget. Der er flere skove i nærheden, og den nærmeste kommer I til efter få minutters gang. I Osted har I desuden skole, daginstitution og indkøb såvel som fritidsaktiviteter. I bil er der omtrent 20 minutter til Roskilde og en halv time til Køge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.