Kornvænget 17, Lejre, 4320 Lejre

Overtag et enderækkehus fra 2007 nær Lejre Station

Lejre er en hyggelig stationsby nær Roskilde, så her er perfekte rammer til jer, der vil bo tilbagetrukket, men med nem adgang mod større byer og hovedstaden. Lokalt er der alt til hverdagen, og faktisk bor I så lækkert, at I kan gå til alt fra skole og idræt til indkøb. Enderækkehuset fra 2007 er på samme vis et godt fund, for her får I en effektiv planløsning og en dejlig, ugeneret have til at nyde sommerdagene i.

Der er gulvvarme i hele underetagen, som består af et fint køkken med masser af skabsplads og ovn i god arbejdshøjde. Herfra står I straks i alrummet, der er bundet sammen med stuen, som via havedøren forlænges direkte ud i solen. Der er lyst trægulv i opholdsrummet, som også har en dejlig atmosfære takket være de markante glaspartier. I stueplan har I også bryggerset og badeværelset med bruseniche.

Ovenpå kan I udnytte reposen til et kontorhjørne, og så er der tre værelser med virkelig gode lysindfald takket være den gode placering af vinduerne, som tilfører rummene en helt særlig atmosfære.

Da rækkehuset ligger i enden, kan I gå rundt om huset, så I får meget mere ud af haven. Bagtil har I en solrig fliseterrasse, og der er højbede og græs, mens det fortil er praktisk med et redskabsskur, som også giver ekstra opbevaring. Blandt de seneste forbedringer er i øvrigt, at der er malet udenfor.

Glæd jer til at udforske jeres nye nærmiljø, for I kan snart sætte kursen mod Ledreborg Slotspark, der let nås på cyklerne. Samtidig er det herligt med alt i gåafstand, både når børnene skal i skole, men også når I handler ind eller pendleren planlægger arbejdslivet. I har nemlig Lejre Station bare 450 meter fra huset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.