Stormandshøjen 18, Trekroner, 4000 Roskilde

Stilren villa i børnevenligt kvarter i Trekroner

Er I på jagt efter en familievenlig bolig, i Roskildes hyggelige kvarter Trekroner, bør I se nærmere på Stormandshøjen 18. Her havner I i et skønt kvarter omgivet af stisystemer tæt på hverdagens fornødenheder og i en minimalistisk, smuk etplansvilla.

Det er tydeligt helt fra første indtryk, at der er lagt vægt på rene linjer i tilblivelsen af huset. Bygningen er kvadratisk, med en ensidig hældning på taget, og den murede villa er lavet i sort/brune nuancer, med sort tag og store vinduer. Ejendommen er fra 2013, og huset er på 162 velindrettede kvadratmeter med en grund på 645 kvadratmeter.

Træder I indenfor, bliver I mødt af en indbydende tone, og husets hjerterum er i det store køkken-alrum. Her er højloftet, og fra spiseafdelingen er der udgang til en terrasse. Køkkenet er lavet i hvide, grebsfrie HTH-elementer, med matchende bordplade, delvist integrerede hvidevarer og en køkkenhalvø med udsyn til spiseafdelingen og terrassen. Rummet ligger i forlængelse af den rummelige stue, hvor der er vinduer fra gulv til loft og adgang til haven. Der er akustiklofter i næsten alle rummene, pæne plankegulve, og der er generelt et fokus på gode materialer og gulvvarme i alle rum.

I får også en forældreafdeling bestående af et soveværelse med indbyggede skabe, badeværelse og en gang med yderligere skabsplads. Derudover er der tre værelser, endnu et badeværelse og et bryggers. I får også en centralstøvsuger, der gør det nemt at holde huset.

Haven er privat, og så er den perfekt placeret mod sydvest. Der er to fliseterrasser, rhododendronbuske, masser af plads til boldspil og leg samt en indkørsel og et skur.

Kvarteret er børnevenligt, og I befinder jer på en lukket vej, nær legepladser og boldbane, kun nogle hundrede meter fra nærmeste daginstitution og knap halvanden kilometer fra nærmeste skole - Trekroner Skole - samt Himmelev Skoven og indkøbsmuligheder.

Velkommen til.


Generelt om Trekroner

Bydelen ligger i den østlige del af Roskilde. Trekroner har i mange år været kendetegnet ved Roskilde Universitets Center (RUC). Derudover er professionshøjskolen Absalon kommet til. Igennem de sidste 10 år, har bydelen oplevet en enorm vækst i form af byggeri af lejligheder, rækkehuse og villaer. Stationsområdet har også haft en meget spændende udvikling, især detail handlen har udviklet sig positivt. Her ligger i dag Superbrugsen, COOP 365, Byine og Bisgaard, Trekroner cykler, Trekroner kiosken, Trekroner Løveapotek, Sushi 2500, Trekroner Lægehus og den kendte café - Café Freunde.

For de små er det muligt at gå i daginstitution på vuggestuen Korellen, Børnehuset Trekroner, Børnehuset Skademosegaard. Når de små starter i skole er det på den kommunale skole Trekroner skole. Skolen har været registreret som udeskole siden 2014.

Af fritidsaktiviteter byder Trekroner blandt andet på Trekroner IF, som beskæftiger sig med badminton, basketball, BMX, familiegymnastik, fodbold for voksne, løbeklub, unicykling, volleyball og en løbeklub. Trekroner er beliggende i kort afstand til Himmelev og derfor er HVB Trekroners lokale fodboldklub.

Trekroner har også sin egen kirke, og vi synes især om kirkens tiltag omkring godnathistorier er noget helt særligt, hvor man tager dynen med og hopper i sin pyjamas, og ad den vej igennem får integreret musik, historier og aftensalmer i fællesskab.

Af offentlig transport byder Trekroner St. på togforbindelse til København og mod Holbæk. Der er ligeledes mulighed for bus via 201A som starter i Svogerslev og slutter i Trekroner.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.