Linkøpingvej 5, Himmelev, 4000 Roskilde

HØJLOFTET, LYS LEJLIGHED MED SYDVENDT ALTAN OG PLADS TIL LEG

Trekroner er kendt for sine fællesskaber og muligheder. Trekroner har en fremragende folkeskole og gode daginstitutioner, der er direkte stisystem fra lejligheden. Her er også både økologisk gårdbutik, supermarkeder, sushi, mikrobryggeri og café - og væld af muligheder for sport og fritidsaktiviteter for hele familien. Og så er der blot fem minutter på cykel til stationen og 21 minutter til København med tog.

Den lyse, højloftet lejlighed (5,4 meter til loftet!) er ideel til børnefamilien eller jer, der ønsker at bo midt i et rekreativt område. Her er gang- og løbestier, cykelruter og skovfitnessbane og unik natur lige om hjørnet.
Ejendommen er opført i 2008. Lejlighederne har fælles grønne arealer med masser af plads til børn - og både legeplads, basket og fodboldbaner lige i nærheden. Her er et rigtig godt naboskab, samt en ejerforening med en god økonomi og lave fællesudgifter. Det er tilladt at have husdyr. Lejligheden har en af de bedste beliggenheder i bebyggelsen og to velindrettede etager med et samlet boligareal på hele 126 kvm med maser af plads til hele familien. Der er både egen parkeringsplads og kollektiv trafik lige ude foran døren. Lejligheden indeholder en rummelig entré med plads til masser af sko og overtøj. Dejlig, lys og meget højloftet stue/alrum i åben forbindelse med køkken med hvide elementer og god plads til middagsgæster. Lysindfaldet fra de store vinduespartier og udsigten til de grønne træer og solnedgangen er med til at skabe en helt særlig atmosfære i lejligheden. Fra stuen er der udgang til lejlighedens sydvendte altan. På 1. sal er der 3 lyse og rummelige soveværelser - eller hjemmekontor - der har alle indbyggede klædeskabe. Derudover er der en repos samt lækkert, moderne badeværelse med vaskesøjle og gulvvarme. Under trappen til førstesalen er der et praktisk opbevaringsrum med masser af plads til det hele. Vil du se denne vidunderlige lejlighed, der ligger til en meget fordelagtig kvadratmeterpris? Vi er klar til en fremvisning for dig. Der er mulighed for hurtig overtagelse for eksempel i forbindelse med skolestart på Trekroner Skole.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.