Søndergade 24, 4130 Viby Sjælland

Bolig med tilhørende erhverv

Her er en god mulighed for at flytte ind i en rummelig bolig med plads til alle. Huset ligger centralt i Viby Sjælland og byder på mange muligheder. Huset blev oprindeligt opført i 1907 og byder på 434 kvadratmeter i alt, og det er også muligt at drive erhverv fra boligen. Der er ligeledes en stor parkeringsplads til huset.

Fordelingen i m2:

Bolig 217 m2
Erhverv 120 m2
Kælder 77 m2
Udhus 20 m2

I stueetagen finder I en afdeling til den ene side med et lyst køkken, badeværelse og store disponible rum, som I kan indrette på mange forskellige måder. Der er et flot, lakeret trægulv, der binder alle rummene sammen. Der er desuden et rummeligt badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt et ekstra gæstetoilet.

Den anden side af stueetagen er nymalet og har nyt gulv fra 2023, og her kan I indrette jer på mange faconer med både badeværelse, disponible rum og god brugbar kælder.

På husets første sal er der fire værelser i alt og samme type trægulv som i stueetagen. Reposen er stor nok til, at I kan indrette en lille stue eller hyggekrog. Der er loft til kip, og fra et af værelserne er der også adgang til en fransk altan med udsigt ud over området.

Udenfor finder I et hyggeligt og lukket gårdmiljø. Her er lagt fliser, så vedligeholdelsen er nem, og der er nok plads til, at I kan stille havebord, grill og loungemøbler.

Fra Søndergade 24 er I ganske tæt på alt det, I skal bruge i hverdagen. Indkøb er således fem minutter væk på gåben, og der er grønt område med indhegnet areal til hunde lige i nærheden. Skole og daginstitution er heller ikke langt fra boligen, og med togstationen få hundrede meter fra boligen er det også nemt at pendle herfra.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.