Egøjevej 95A, 4600 Køge

Gennemført luksus med lave driftsomkostninger

Det er sjældent at man oplever et nybygget hus fra 2020, med så meget kvalitet. Her er anvendt Vola amaturer i børstet kobber, stor terrasse i Bangkirai-træ med nedsænket spa, Svane Køkken i mærket Raw med Dekton bordplade og Quooker med udvidede funktioner samt ovne og induktionsplade fra Gaggenau. Dertil carport til 2 biler samt garage med gulvvarme og fjernbetjent port til sommerbilen eller motorcyklen, opbevaringsrum til vin eller andet som du samler på.

Roen indfinder sig med det samme når du kommer hjem fra arbejde og skal bruge din kostbare tid på at slappe af. Haven ligger ud til åbne marker, og her er der lagt stor vægt på at skabe et miljø, hvor du og din familie med det samme kan falde ned efter en hård og krævende arbejdsdag. Her er iøvrigt ekstra loftshøjde for at understrege den luftige fornemmelse, der er i boligen, men samtidig har man tænkt på akustikken, da der forefindes akustiklofter i alle rum.

Huset er skabt til dig som er livsnyder. Der er etableret et fantastisk soveværelse med stort badeværelse indeholdende brus samt luksuriøst badekar og walk-in-closet. Derudover er der 3 skønne og rummelige værelser, som alle har et dejligt lysindfald og integrerede skabe. Dertil et badeværelse med brus til den klassiske børneafdeling. Det højloftede Køkken alrum og stue udfolder sig i forlængelse med hinanden og har gennem de store panorama vindues partier udsigt over den smukke natur. Rummene danner i forlængelse af hinanden et helstøbt leverum at være i og der er rig mulighed for at socialisere med sine gæster eller familie. Huset har endvidere også et anvendeligt bryggers samt et teknikrum. Omkring huset er der etableret flere terrassemiljøer, hvor det er muligt at opholde sig efter solens bevægelse.

Om Køge
Køge er en gammel handelsby, som byder på flere kulturelle oplevelser, herunder diverse museer (KØS museum, Køge museum, Køges maritime modelbyggerlaug), diverse gallerier som (Café Åsens galleri, Det lille galleri, Galleri Nørregade), Er det naturen der trækker er her rige muligheder, for hvad enten det måtte være i kano på Køge Å, gåture på de mange vandre stier, Køge Å stien, hvor du kan sove i det fri i shelter eller en badetur i Køge Havnebad. Er du til goft ligger Køge Golfklub yderst tæt på.

I Køge er der også mange små lækre spisesteder og cafeer som Malerklemmen, Restaurant Malt, Sannes Deserter og Skippers Dreng mv. ligesom byen også byder på mange special butikker så som Vitrinens Købmandshandel, Kaffekrukken, Åstrædes Ostehus og Den lille Gourmande.

Har du brug for offentlig transport, ligger Egeøje St. 1,2 km. fra boligen ligesom der er busstoppested 450 meter fra boligen.

Vi glæder os til at vise dig boligen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.