Ageren 19, Himmelev, 4000 Roskilde

Moderne villa med plads til hele familien i Trekroner

Glæd jer til at slå dørene op til dette stilrene hjem fra 2014 på Ageren 19 i det populære område Trekroner i Roskilde. Murstensvillaen er i to plan og ligger i et naturskønt område. Indenfor venter jer 156 velindrettede kvadratmeter med blandt andet fire værelser, et køkken-alrum med stue og to badeværelser.

I direkte forbindelse med HTH-køkkenet udfolder stuen sig, og her er et dejligt lysindfald og fin plads til at indrette med et spisebord samt de bløde møbler. Om sommeren kan I åbne ud til terrassen og forene hus og have. Derudover kan I på reposen på førstesalen skabe en hyggekrog eller legerum for børnene.

Med de fire værelser har I god plads til hele familien samt opbevaringsplads. Værelserne er således fordelt med et i stueetagen og tre på førstesalen. Derudover har I et mindre rum, som kan benyttes til walk-in-closet. Badeværelserne med HTH-møblementer er fordelt med et på hver etage, hvor det ene har et badekar.

Ude har I glæde af en smuk og overkommelig have med æbletræ og to dejlige terrasser, hvor I på den største med læmur og hæk kan nyde sommeren i læ for vinden. Fra terrasserne kan I følge med i børnenes leg på græsplænen, som I kan indrette med hængekøje, trampolin og legehus. Forhaven er stenbelagt med et flot bed og har en stor garage, som sikrer jer, at I kan komme ind fra bilen i tørvejr. Endelig har I også adgang til et skur.

I bosætter jer I et naturskønt område med udsigt til marker og skovbælter og kort afstand til alle dagligdagens nødvendigheder. Et stisystem fører børnene til skole på under 10 minutter på cykel. Alt i alt en skøn villa til familien, der ønsker at bosætte sig i Roskilde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.