Rolighedsvej 4, Lejre, 4320 Lejre

Rummelig bolig centralt i Lejre

På Rolighedsvej 4 ligger denne skønne ejendom. Boligen er registreret som en ejerlejlighed, men præsenterer sig reelt som en villa med halvandet plan og en dejlig have. Selve huset blev oprindeligt opført i 1921, og der er gode parkeringsforhold og et skur med et tilstødende disponibelt rum.

I stueetagen er køkkenet, der er lyst og indbydende med masser af bordplads og skabe til køkkenopbevaring. Herfra har I direkte adgang til en vinkelformet stue, som gør det nemt for jer at indrette en spiseafdeling og dagligstue i ét åbent rum. Stueetagen har desuden et værelse samt et rummeligt badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Fra trappen i stuen kommer I til førstesalen, hvor I finder to værelser, og da det ene fungerer som et gennemgangsværelse, er det her muligt at indrette et hjemmekontor til de voksne eller et aktivitetsrum til børnene.

Uden for er en dejlig have, der vender mod syd. Fliseterrassen har plads til havemøbler og grill, og den flotte busk afslutter terrassen på fineste vis. Selve haven består af græsplæne samt buske og træer, hvilket gør haven spændende og levende.

Med adresse her har I ikke langt til alt det, I skal bruge i hverdagen. Der er indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet og heller ikke langt til hverken skole eller daginstitution. Der kører regionaltog fra Lejre Station, ligesom der også er busstoppested i nærheden. Fra huset tager det blot lidt over et kvarter at køre til Roskilde.

OBS: Ejendommens matrikel hører sammen med Brugsen, men er opdelt så du har eget havestykke. Din grund er ca. 925m2.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.