Frederiksborgvej 198, Himmelev, 4000 Roskilde

Klassisk murermestervilla på Frederiksborgvej 198 med flot udsigt over Roskilde Fjord

Ejendommen er opført i 1907. Dens særpræg er kendetegnet ved en byggestil, hvor man ønskede at bygge en solid bolig, med et kvadratisk grundplan, det røde tegltag, den høje rejsning, halv valmet tag, murede gesimser, pudset facade og sprossede vinduer.

I 2022/2023 har ejendommen fået en udvendig og indvendig forvandling. Der er lagt et meget flot nyt rødt tegltag, man har forstærket facaden og gesimser, så ejendommen igen har fået sit meget flotte klassiske look.

Bygherre er i gang med at renovere ejendommen fra top til tå. Alt i ejendommen bliver som nyt, lige fra vinduer, vinkælder, golf simulator, køkken, gæstetoilet, badeværelser, flotte gulve, el, vvs, varme. Ejendommen består af 180 m² beboelse, 100 m² kælder som indrettes til vin og middage, og 30 m² anneks som indrettes til indendørs golf.

Ejendommen indeholder i stueplan entre, stort køkken alrum, stor stue med flot udsigt, gæstetoilet, højloftet isoleret udhus med golf simulator og varme.
på 1 sal findes 3 gode værelser samt et badeværelse. I kælder er der opbevaring til vin og diverse.

Vi glæder os til at vise dig ejendommen, gå på opdagelse og forløse dine drømme.

Om Himmelev

Himmelev er en bydel i det østlige og nordlige Roskilde. Generelt karakteriseres bydelen af villakvarterer, hvor de tidligste villa er opført omkring 1920'erne, men Himmelev havde for alvor vokseværk i 60'erne og 70'erne under det store byggeboom. Himmelev har også sin egen kirke, Himmelev Kirke, og bag kirken findes et større grønt område, hvor der er god plads til leg og boldspil og hvor der årligt afholdes Skt. Hans.

I Himmelev er der to folkeskoler, Himmelev Skole og Klostermarksskolen, som begge historisk har ligget blandt landets bedst rangerede skoler. Foruden de to skoler har Himmelev også deres eget gymnasium, som både har STX (almen studentereksamen) og HF (Højere forberedelses eksamen).

Til de små finder du følgende institutioner i Himmelev - Børnehuset Egegården, Børnehuset Frejas Have, Børnehuset Hanen, Børnehuset Ravnen, Børnehuset Vanddråben, Børnehuset Knolden og Børnehuset Spirrebakken.

Himmelev har også sit eget indkøbscenter, som byder på indkøb i form af supermarkedet Meny, cykelforretningen "Løvskov Cykler" eller bedre kendt som "Cykelmads". Der er endvidere en hæveautomat samt fitnesscenteret "Sport og fitness". 900 meter fra Meny har du også mulighed for at handle i Netto. Derudover ligger der også en Dagli'brugs på den nederste tredjedel af Klosterengen.

Bydelen byder også på et rigt idrætsliv. Himmelev Veddelev boldklub (HVB) er den lokale fodboldklub (ca.1300 medlemmer) og på selvsamme baner holder Roskilde Pigefodbold til (ca. 300 medlemmer). Tæt på fodboldbanerne findes badmintonklubben HBK og i Himmelevhallen hører håndboldklubben HVI til. Kort afstand herfra findes Himmelev Rideklub, som er en medlem af Dansk Rideforbund (DRF) og som af Dansk Idrætsforbund og DRF er blevet certificeret som den første rideklub i Danmark, som kan kalde sig "Den gode børneidrætsforening". Himmelev har også sin egen skov, og fra kanten af skoven starter Trekroner Mountainbike Spor, som er for begyndere og let øvede.

Spredt igennem Himmelev er der gode busforbindelser til Roskilde Station. Her kan nævnes linje 201A mellem Svogerslev - Trekroner, linje 216 mellem Roskilde st. og Ballerup, linje 220 mellem Solrød Strand St. og Trekroner Øst, linje 358 og linje 600S.

Vi glæder os til at vise jer ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.