Havnevej 18, 2. mf., 4000 Roskilde

Nyrenoveret etværelses lejlighed tæt på Roskilde Havn

Denne lejlighed byder på et flot og moderne indre og har samtidig en fantastisk beliggenhed tæt på alt det, du skal bruge i hverdagen. Du bliver en del af en god og sund ejerforening, og der er fine parkeringsforhold. Til lejligheden er der desuden et tilhørende kælderrum med ekstra opbevaringsplads. Selve boligen ligger på anden sal og gennemgik en totalrenovering i slutningen af 2022 - så her er det nemt bare at flytte ind.

Indenfor bliver du budt velkommen i en entré, hvor du finder plads til sko og overtøj. Herfra træder du direkte ind i det åbne opholdsmiljø, der er lyst og indbydende, og det smukke sildebensparket er gennemgående i både entré og opholdsrummet.

Det velindrettede Svane-køkken har hvide, grebsfrie skabselementer og er både stilfuldt og praktisk indrettet med gode opbevaringsløsninger og bordplads til madlavningen.

Med en høj altandør har du et skønt og lyst rum samt mulighed for at åbne op ud til det omkringliggende område udenfor.

Badeværelset er ligeledes indrettet med sans for detaljen og har lyse, naturlige nuancer på væggene, som giver en god kontrast til det mørke gulv, og de enkelte elementer i træ giver modspil og varme.

Udenfor er der hyggelige, grønne fællesområder med græsplæne, bænke og smuk beplantning, og lejligheden har en fantastisk beliggenhed tæt på Byparken og Roskilde Havn. Der er busstoppested ganske tæt på, og Roskilde Centrum er blot fem minutter væk på cykel - så her er du hverken langt fra indkøbsmuligheder og grønne områder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.