Fåborgvej 49, Himmelev, 4000 Roskilde

Nydelig villa med moderne rammer og flot have i Himmelev

Det er et velholdt hus med mange kvadratmeter og muligheder, der møder jer på Fåborgvej 49. Med dette hus fra 1969 får I hele 258 etagemeter, som fremstår fuldstændig indflytningsklare. Gulvene i størstedelen af hjemmet er ordnet i 2021, og året efter blev det vestvendte værelse totalrenoveret. Samtidig kom der fjernvarme i huset. I 2023 blev kælderen desuden istandsat inkl. nyt trappegelænder.

Køkken-alrummet er lækkert indrettet med synlig bjælkekonstruktion, store vinduer og træfarvede køkkenfronter. Herfra er der indgang til den lyse stue, som er med brændeovn og videre udgang til en fordelingsgang, der leder jer til to værelser. Det mindste har skabsvæg og egen indgang til husets ene badeværelse. Det største er med pejs, store vinduespartier og udgang til haven.

I modsatte ende af huset finder I tre værelser yderligere, hvilket giver et hav af indretningsmuligheder for selv den store familie. I får også et praktisk bryggers, endnu et badeværelse samt et gæstetoilet i entréen. Som en ekstra bonus er der tre pæne disponible rum i kælderen, hvilket sikrer jer masser af opbevaringsplads i hjemmet.

Haven undergik en gennemgribende omlægning i 2022, hvor der blev anlagt en skøn, afskærmet terrasse langs huset samt ny hæk ud mod vejen. Det giver flere private siddeområder, hvortil græsplænen har god plads til børneleg, boldspil og andre udendørsaktiviteter. Dertil kommer den murede dobbeltgarage i den sirlige indkørsel.

Huset har en dejlig beliggenhed i et meget populært område i det nordlige Himmelev, hvor der er hyggelige vejfester og et rart naboskab. Det ligger på en lukket villavej tæt på både fjorden, smuk natur og byens faciliteter såsom Himmelev Skole, dagtilbud, indkøb og Himmelev Centret. Herfra er det også nemt at komme til København, hvis der er pendlere i familien.


Om Himmelev:

Himmelev er en bydel i det østlige og nordlige Roskilde. Generelt karakteriseres bydelen af villakvarterer, hvor de tidligste villa er opført omkring 1920'erne, men Himmelev havde for alvor vokseværk i 60'erne og 70'erne under det store byggeboom. Himmelev har også sin egen kirke, Himmelev Kirke, og bag kirken findes et større grønt område, hvor der er god plads til leg og boldspil og hvor der årligt afholdes Skt. Hans.

I Himmelev er der to folkeskoler, Himmelev Skole og Klostermarksskolen, som begge historisk har ligget blandt landets bedst rangerede skoler. Foruden de to skoler har Himmelev også deres eget gymnasium, som både har STX (almen studentereksamen) og HF (Højere forberedelses eksamen).

Til de små finder du følgende institutioner i Himmelev - Børnehuset Egegården, Børnehuset Frejas Have, Børnehuset Hanen, Børnehuset Ravnen, Børnehuset Vanddråben, Børnehuset Knolden og Børnehuset Spirrebakken.

Himmelev har også sit eget indkøbscenter, som byder på indkøb i form af supermarkedet Meny, cykelforretningen "Løvskov Cykler" eller bedre kendt som "Cykelmads". Der er endvidere en hæveautomat samt fitnesscenteret "Sport og fitness". 900 meter fra Meny har du også mulighed for at handle i Netto. Derudover ligger der også en Dagli'brugs på den nederste tredjedel af Klosterengen.

Bydelen byder også på et rigt idrætsliv. Himmelev Veddelev boldklub (HVB) er den lokale fodboldklub (ca.1300 medlemmer) og på selvsamme baner holder Roskilde Pigefodbold til (ca. 300 medlemmer). Tæt på fodboldbanerne findes badmintonklubben HBK og i Himmelevhallen hører håndboldklubben HVI til. Kort afstand herfra findes Himmelev Rideklub, som er en medlem af Dansk Rideforbund (DRF) og som af Dansk Idrætsforbund og DRF er blevet certificeret som den første rideklub i Danmark, som kan kalde sig "Den gode børneidrætsforening". Himmelev har også sin egen skov, og fra kanten af skoven starter Trekroner Mountainbike Spor, som er for begyndere og let øvede.

Spredt igennem Himmelev er der gode busforbindelser til Roskilde Station. Her kan nævnes linje 201A mellem Svogerslev - Trekroner, linje 216 mellem Roskilde st. og Ballerup, linje 220 mellem Solrød Strand St. og Trekroner Øst, linje 358 og linje 600S.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.