Guldalderen 38, Fløng, 2640 Hedehusene

Ny spændende investeringsmulighed – Fuldt udlejet

Velkommen til Guldalderen 38 i Hedehusene, som er en garagepark. Garageparken blev bygget i 2008 på en 2398 kvm. stor grund. Der findes i alt 56 garager som alle er udlejet.
Garagerne er videoovervåget og der er tilknyttet vægtere til at overvåge området. I alle garager er der udluftning, for at undgå fugt. Alle garagerne har et indvendigt mål på 5.90 meter i længde og 2.34 meter i bredden. Man har gennemtænkt indretningen, da man på de midterste 2 meter har lavet 30 cm. mere bredde, så det er muligt at stige ud af bilen. Selve porten har en højde på 2.14 meter og en bredde på 2.14 meter.
Rundt om garagerne er der lagt et befæstet areal af fliser, som gør driften og vedligeholdelsen nemmere.
Det er muligt at bruge garagerne alle døgnets timer. Der er ikke strøm i garagerne, men der er udvendige stikkontakter.
Lejerne er gode og solide, og ejer har prioriteret ikke at leje ud til vinteropbevaring af sommerbiler. Det samme gælder værksted og lign.
Ejendommen ligger i en stor erhvervspark i Hedehusene, hvor det er nemt at komme til hvad enten man bor mød København, Køge eller Roskilde, på grund af motorvejstilkørslen.
Driften er utrolig nem, da ejendommen fremstår pæn og velholdt.
Der er en uudnyttet lejereserve.
Garager har igennem de sidste år været en mere og mere eftertragtet investering, grundet manglende fri parkering i byerne som er erstattet af betalingsparkering over alt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.