Holmebuen 2, 2690 Karlslunde

Moderne villa i Karlslunde med udsigt til Brødmosen

Træd ind i et hjem, der er skræddersyet til den moderne familie, som værner om design og funktionalitet. På Holmebuen 2 venter et HusCompagni-byggeri fra 2010, der skiller sig ud med sit skarpe arkitektoniske udtryk og en beliggenhed, som placerer jer midt i naturen.

Ejendommen udfolder sig på 155 kvadratmeter bolig, som er perfekt anbragt på en 802 kvadratmeter stor grund. Boligen rummer desuden en integreret carport og et alsidigt anneks, der giver plads til kreative projekter eller et hjemmekontor og er opvarmet og har forbindelse til internettet. Det velplejede ydre komplementeres af en hjørnegrund, der grænser direkte op til det rolige Brødmosen, hvilket indbyder til afslappende gåture.

Inden dørene åbnes til denne ejendom, er I allerede blevet bekendt med dens velholdte stand, og det fortsætter indenfor. Det åbne opholdsmiljø er hjertet i hjemmet, og her finder I et meget flot og stilrent Svane-køkken fra 2021 med både et køleskab og et kølefryseskab. Spiseafdelingen har flisegulv, loft til kip og massive dørpartier, der giver adgang til den store terrasse og smelter sammen med den let vinklede, rummelige stue ligeledes med udsigt over haven.

Hjemmets soveafdeling er smart opdelt, så forældrene kan nyde deres eget soveværelse med walk-in-closet og direkte adgang til et elegant badeværelse. Børneafdelingen byder på tre gode værelser med et tilhørende badeværelse.

Haven matcher husets indre med en flot anlagt træterrasse fra 2022, der giver plads til både afslapning og leg. Den ugenerede grund sikrer privatliv og fred, mens I nyder solens stråler.
Alt er inden for to kilometer og med gode stisystemer, Strandskolen, dagtilbud, indkøb og stranden.

Så her er får I en virkelig lækker og velfungerende familiebolig med en skøn beliggenhed i Karlslunde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.