Flintevænget 31, Osted, 4320 Lejre

Velindrettet halvt dobbelthus

På en lukket vej i Osted med nemt til hverdagens behov samt naturen langs Tokkerup Å står dette nydelige halve dobbelthus klar til at slå dørene op for nye ejere. Boligen fordeler sig over halvandet plan, hvor I får et opholdsmiljø, tre værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers.

Udenfor har I to terrasser og et pænt havestykke.

Velkommen til.

Opholdsmiljøet udgøres at køkken-alrummet i åben forbindelse med stuen, og her oplever I et herligt lysindfald foruden god plads til at være sammen på tværs af hverdagens aktiviteter. Køkkenet er tidløst med hvide elementer, og bag halvvæggen placeres spisebordet, mens stuen videre udfolder sig i en oplagt sofakrog.

De tre værelser befinder sig på første sal og fremstår alle lyse og indretningsvenlige. På det ene får I tilmed glæde af en fast skabsvæg med skydelåger. Heroppe ligger også badeværelset med en muret bruseniche og gulvvarme, mens gæstetoilettet samt bryggerset med egen indgang er i stueplan. Der er desuden gulvvarme i hele stueplan.

Fra stuen er der dobbelte døre til terrasserne på hver side af huset. Den primære terrasse er vendt mod sydvest, og her kan I placere havesættet og grillen og nyde sommeren under åben himmel. Her er der også et mindre havestykke, som er lukket og privat med let beplantning.

I Osted er der dagligvareindkøb (Netto og Dagli' Brugsen) og daginstitutioner, mens Osted Skole nås på en kort cykeltur, så her er til hverdagens fornødenheder. Der er heller ikke langt til den smukke natur langs Tokkerup Å, hvor I kan gå ture. Fra førstesalen har I også en flot udsigt over skovarealer. Endelig er der kun et kvarters kørsel til Roskilde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.