Spurvevej 10, 4000 Roskilde

Velholdt villa med plads til den store familie i Roskilde

Hvis I drømmer om en pæn familievilla med gennemførte stilelementer fra byggeåret 1964, så er gulstenshuset på Spurvevej 10 ideelt. Huset har sort sokkel, tegltag med muret rygning samt autentiske trædetaljer på facaden. Etplanshuset på 160 m2 står derudover på en 729 m2 grund og er vedligeholdt løbende med blandt andet nyere fjernvarmeunit.

Det er særligt hjemmets store stue, der med et skønt lysindfald fra de mange vinduer samt en behagelig rummelighed skaber dejlige rammer til fester, familiesammenkomster og børneleg. Også det lukkede køkken lægger op til samling, da det både åbner op til et hyggeligt alrum med god siddeplads samt et praktisk bryggers med videre udgang til haven.

Boligen rummer tre værelser, hvoraf de to oplagte børneværelser ligger ved husets entré. Det sidste værelse er placeret for sig selv og giver perfekt mulighed for en forældreafdeling, da det har nem adgang til et af hjemmets to badeværelser. Dertil kommer muligheden for at etablere flere ekstra værelser takket være husets rummelige planløsning.

I 2021 gennemgik haven en større omlægning, hvor blandt andet fliserne blev skiftet. Det har skabt en rød tråd på grunden lige fra indkørslen, som leder op til en carport med indbygget udhus, og langs huset om til den delvist overdækkede terrasse. Haven er samtidig anlagt med tanke på lethed og biodiversitet, da beplantningen er vedligeholdelsesnem og god for dyrelivet i området.

I vil med adresse på Spurvevej 10 opleve fred og ro, selvom I stadig bor ganske tæt på både Roskilde Fjord og alle centrums mange fordele. Med placering på en lukket vej i Fuglekvarteret er hjemmet nemlig på alle måder familievenligt, da I også er nær Klostermarkskolen, indkøb og forskellige daginstitutioner samt grønne områder og legepladser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.