Østager 8, 4070 Kirke Hyllinge

ETPLANS RÆKKEHUS - ØSTAGER I KIRKE HYLLINGE

Nu har du muligheden for at få fat i et af de meget eftertragtede rækkehuse på Østager i Kirke Hyllinge. Rækkehusene bygges i ét plan, er opført med fokus på energivenlige løsninger og materialer i en tidløs, nordisk stil med gode lysindfald. Rækkehusene overdrages nøglefærdigt inkl. græsplæne, hæk og privat terrasse. Du skal med andre ord kun koncentrere dig om at flytte ind og derefter nyde dine solrige dage i ro og mag.

Rækkehusene, der bygges af HusCompagniet, er alle er energivenlige og der er lagt stor vægt på kvalitet gennem hele byggeriet og sælger har ønsket at skabe et byggeri, som falder godt ind i de omkringliggende områder.

Østager bliver en del af et allerede etableret villakvarteDet betyder, at der ikke skal bygges nyt til højre og venstre, når projektet er færdigt, og I kan derfor se frem til at få hjemme på en rolig adresse. Fællesarealerne byder på god plads til at samles ved borde-bænke-sættene på de grønne områder, ved legepladsen eller måske til at skabe nye nabotraditioner ved bålpladsen. Som en del af noget nyt er I med til at lægge grundstenene i det spirende naboskab og til at skabe rammerne for fælles aktiviteter og samvær.

Boligerne bliver på mellem 97 m² og 136 m² og appellerer derfor til børnefamilier og til det modne segment. Dobbelte vinduer sikrer et ekstra godt lysindfald indenfor, og med åbne opholdsmiljøer med køkken og stue i ét er lyset gennemstrømmende og dermed et aktiv for boligen dagen igennem. Materialerne understøtter netop den lette stemning med diskrete, hvide elementer som standard. Med gulvvarme i alle rum og fokus på energivenligt byggeri, er indeklimaet i top, og leveomkostningerne holdes i bund. Der er 1 parkeringsplads til hvert rækkehus, og så deles man om de resterende pladser, når man har gæster på besøg.Man er, som husejer, pligtig til at være en del af grundejerforeningen, som i forvejen er etableret blandt de omkringliggende beboere/veje. Grundejerforeningen i Østager hedder "Grundejerforeningen Vestervang".

Hvis der er noget, som I især kan glæde jer til, så er det at slå rødder i hyggelige Kirke Hyllinge, hvor gadekæret stadig udgør en vigtig del af byens charme. Der er gode indkøbsmuligheder i form af supermarkederne Fakta, Rema og Meny, og de ligger praktisk i samme ende af byen - sammen med biblioteket, idrætshallen og Kirke Hyllinge Skole. Den lokale læge findes hos Lægehuset Kirke Hyllinge. Af tandlæger findes Tandlæge Nina Johansen, Hornsherred Tandplejecenter, og til børnene findes Skoletandklinikken i Kirke Hyllinge. Honning og Flora tilbyder salg af gamle ting/loppefund samt boligindretning. Har du dyr, findes Dyreklinikken centrum Kirke Hyllinge og Aahusets mobilklinik. Centrum byder også på Slagter Anders samt take away mulighederne Marco Polo Pizzaria, Cantinos Pizzaria, Gladiz Place og så tilbyder Grillcateren eksklusiv grillcatering til alle anledninger.

Har du børn findes Kirke Hyllinge Skole, der har integreret SFO og klub, som sikrer at børnene også kan være sammen efter skole. Skolen ligger i et naturskønt område, som betyder at skolen fokuserer på at skov, vand og by integreres i undervisningen. Skolen er også god til at tage på længere ekskursioner og benytte de mange skolerelaterede udflugtsmål, som findes på Sjælland.
Af institutioner findes Hyllebjerg, som er en integreret institution, Rollingen børnehave, Børnehuset Ammershøj, som er en integreret institution samt Agersøgård Skovbørnehave. Skal dine børn dyrke sport findes Kirke Hyllinge Idrætsforening, som tilbyder fodbold, håndbold, badminton, tennis, gymnastik, løb, powerwalk, triatlon, styrketræning og skydning.

Kort sagt, Kirke Hyllinge er en fantastisk by som rummer det hele!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.